”The Day Before Disclosure” – un documentar despre extratereștri care merită urmărit

A apărut încă din 2010, dar de-abia acum mi-a căzut, din întâmplare, în fața ochilor: ”The Day Before Disclosure”, un documentar norvegian (aici e site-ul oficial al realizatorilor)

CLICK AICI PENTRU A-L URMĂRI ONLINE

Evident, cine ia la bășcălie teoria conspirației sau e de principiul propăvăduit de biserică și preoți că noi suntem centrul universului și singurii inteligenți în tot cosmosul, mai bine să nu-și irosească o oră și jumătate din viață, ci să-și continue existența ignorantă, eventual pigmentată cu manele și principii cretine.

Pe ceilalți, însă, îi invit să lase frâu liber naturii interogatoare. Pentru că, trecând peste chestiunile ținând de mușamalizarea curentului OZN de către guverne sau conspirația din jurul vieții extraterestre ori veridicitatea pusă sub semnul îndoielii a experiențelor de tip ”alien abduction”, ideea de bază este alta: conștiința universală.

O paradigmă ținută serios în lanțuri de societatea actuală bazată pe control și putere, în care majoritatea populației este manipulată prin intermediul banilor și al nevoilor false de confort. Evident, se poate ajunge la o polemică demnă de al treilea război mondial, dar mai bine să nu divaghez, pentru că, la urma urmei, merită urmărit acest documentar, suficient de profi realizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *