uite top gear, nu e top gear

Cel puţin pe Antena 3 cam aşa stă treaba: în program, emisiunea Top Gear este anunţată duminica la 21.30, însă la ora aia are loc o emisiune mai interesantă, “Sinteza Zilei”. Nu ştiu pentru cine mai interesantă, dar nu pentru mine – mai ales că a fost despre un scandal al unui presupus bilet al lui Tăriceanu către Băsescu în favoarea lui Patriciu… Draq, ce tâmpenie.
De aceea mă felicit că am optat pentru pachetul extrabasic la abonamentul de cablu, astfel că pot să văd show-ul auto britanic în varianta originală. Ceea ce s-a şi întâmplat duminica aceasta.

Din nefericire, nu mă voi duce la culcare fericit, pentru că, din curiozitate, am verificat dacă pe Antena 3 nu cumva a fost reprogramată pe mai târziu emisiunea Top Gear şi am dat peste ştiri, în care se anunţa că, după nu ştiu câte luni de report, un bucureştean din sectorul şase a câştigat potul de 3 milioane la loto. Pentru o clipă am sperat că eu sunt câştigătorul, dar pentru asta ar fi trebuit să şi joc, normal… Eh, asta e, fac şi eu pe vulpea cu strugurii acri: ce naiba aş fi făcut cu 3 milioane de euroi? Nu mai bine mă culc eu liniştit?

Bine că am BBC, că ăştia chiar se ţin de programul anunţat. Apropo, echipa de la Top Gear depăşeşte 20 de persoane. Cam cât echipele tuturor emisiunilor auto de la noi, ceea ce explică şi non-calitatea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *